Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Beneficii Client Minionette

Intretinere pe viata

In timp, prin prisma purtarii, bijuteriile isi pot pierde din stralucirea initiala. Asa ca atelierul nostru vine in sprijinul clientilor Minionette oferind intretinere pe viata pentru bijuteriile achizitionate de la noi.

Aceasta intretinere presupune:
Curatare profesionala
Polish si rodiere


In cazul bijuteriilor din aur, serviciul de intretinere este GRATUIT. In cazul bijuteriilor din argint, clientii vor beneficia de intretinere contra-cost.

Modificare Masura Inel

Te poti bucura GRATUIT de micsoararea sau largirea inelului Minionette daca diferenta este de doar o masura. Sau, in cazul in care este vorba de o diferenta mai mare, de mai multe masuri, poti beneficia de modificare GRATUIT daca modelul nu trebuie refacut complet.

Daca un modelul trebuie refacut pentru a ajunge la masura potrivita pentru tine, costul pentru refacere va fi de 100 lei. Aceasta este o facilitate pe care o oferim, costul refacerii fiind mai mare prin prisma operatiunilor implicate.

Modificare Masura VERIGHETE

In functie de diferite aspecte tehnice, masura unei verighete poate fi ajustata mecanic sau modelul necesita refacere de la zero.

1. Modificarea masurii prin largire sau micsorare MECANICA – 150 lei/set

2. Modificarea masurii prin REFACEREA setului de la zero: In termen de 90 de zile de la livrare comanda – 400 lei/set.
Aceasta este o facilitate pe care o oferim, costul refacerii fiind mai mare prin prisma operatiunilor implicate.

MODIFICARE LUNGIME COLIER SAU BRATARA

Vei beneficia de o manopera GRATUITA atat in cazul scurtarii, cat si in cazul extinderii lantului de la colierul sau bratara achizitionata de la noi.
In cazul in care este vorba de o extindere a lantului, singurul cost va fi cel aferent materialului folosit in plus.

Deteriorare lant colier sau bratara

In cazul in care lantul bratarii sau al colierului Minionette s-a rupt, indiferent de motiv, atelierul nostru te va ajuta GRATUIT cu lipirea acestuia.

SCHIMBARE SNUR BRATARA

In cazul in care snurul bratarii achizitionate de la Minionette s-a rupt sau s-a deteriorat, vei beneficia GRATUIT de schimbarea acestuia, indifent de data la care ai achizitionat bijuteria.

LIPIRE PERLA

In cazul in care perla din bijuteria achizitionata de la noi a cazut, veti beneficia GRATUIT de refixarea acesteia, indiferent de cand a cazut sau de motivul desprinderii acesteia.